Hoe verwijderen Washable Window Markers van porous surfaces

Doe Soft Scrub® met bleekwater op een zachte doek en wrijf over de vlek. Veeg het oppervlak nadat de vlek is verwijderd af met een vochtige doek om eventuele resten te verwijderen.

NB:

  • Het is mogelijk dat de vlek met behulp van de bovengenoemde producten niet verwijderd kan worden van matte verf. Het kan nodig zijn om de vlek licht te schuren om alle kleuren te verwijderen en vervolgens opnieuw te schilderen.
  • Gebruik op onbehandeld hout zeer fijn schuurpapier. Zachtjes schuren tot de kleur verdwenen is.

Let op...

De suggesties voor het verwijderen van vlekken zijn samengesteld als een service aan onze klanten. Wij garanderen het resultaat dat u met deze werkwijzen bereikt niet en nemen hier geen verantwoordelijkheid voor. U kunt ook uw lokale wasserij raadplegen voor verdere aanbevelingen.

Voordat u een methode kiest voor het verwijderen van vlekken, kunt u de werkwijze het best eerst op een onopvallende plaats van het materiaal of het te reinigen oppervlak testen. Houd er rekening mee dat deze methoden voor het verwijderen van vlekken het gebruik van gevaarlijke producten omvatten en uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen. Crayola raadt het gebruik van deze methoden door kinderen af.

In veel werkwijzen worden specifieke productmerken aanbevolen. Dit zijn de merken die in ons laboratorium het meest effectief bleken. Lees altijd de aanbevolen procedures en waarschuwingen op de individuele verpakkingen. Producten van concurrerende merken kunnen even goed werken.