Hoe verwijderen Washable Crayons van washable fabrics heatset stains melted

Plaats het bevlekte oppervlak omgedraaid op een laag keukenpapier, spuit er WD-40 op, laat ​​een paar minuten inwerken, draai de stof om en besproei de andere kant. Doe er vloeibaar afwasmiddel op en werk het in de vlek in, vervang het keukenpapier naarmate het de vlek absorbeert. Was in heet water met een wasmiddel en Clorox 2 of OxiClean poeder voor ongeveer 12 minuten (intensieve wascyclus als u geen minutenteller heeft op uw machine) en spoel in warm water. NB: Ingedroogde vlekken - Reinig de trommel van uw droger om eventuele resterende was te verwijderen. Besproei een zachte doek met met WD-40 en veeg de trommel schoon. Verwijder het achterblijvende WD-40 uit de trommel met water en vloeibaar afwasmiddel. Doe wat droge vodden in de droger en laat deze een droogcyclus doorlopen zodat uw trommel goed schoon is.

Let op...

De suggesties voor het verwijderen van vlekken zijn samengesteld als een service aan onze klanten. Wij garanderen het resultaat dat u met deze werkwijzen bereikt niet en nemen hier geen verantwoordelijkheid voor. U kunt ook uw lokale wasserij raadplegen voor verdere aanbevelingen.

Voordat u een methode kiest voor het verwijderen van vlekken, kunt u de werkwijze het best eerst op een onopvallende plaats van het materiaal of het te reinigen oppervlak testen. Houd er rekening mee dat deze methoden voor het verwijderen van vlekken het gebruik van gevaarlijke producten omvatten en uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen. Crayola raadt het gebruik van deze methoden door kinderen af.

In veel werkwijzen worden specifieke productmerken aanbevolen. Dit zijn de merken die in ons laboratorium het meest effectief bleken. Lees altijd de aanbevolen procedures en waarschuwingen op de individuele verpakkingen. Producten van concurrerende merken kunnen even goed werken.