Hoe verwijderen Washable Crayons van unwashable materials

Plaats het bevlekte oppervlak omgedraaid op een laag keukenpapier, spuit er WD-40 op, laat ​​een paar minuten inwerken, vervang het keukenpapier naarmate het de vlek absorbeert. Bewerk de vlek met keukenpapier verzadigd met WD-40. Een kleine zachte borstel kan nuttig zijn voor het verwijderen van de resterende vlekken. Wees voorzichtig bij het bewerken van delicate stoffen met een borstel. Breng naar de stomerij om de resterende WD-40 te verwijderen. NB: Het reinigen in de stomerij kan vlekken van washable crayon permanent maken als deze niet eerst zijn voorbehandeld met WD-40 of een gelijkaardige voorbehandeling voor olie-achtige verf door de stomerij. Verwijder alle sporen van het potlood vóór het naar de stomerij te brengen, want resterende vlekken kunnen permanent worden tijdens het reinigen in de stomerij.

Let op...

De suggesties voor het verwijderen van vlekken zijn samengesteld als een service aan onze klanten. Wij garanderen het resultaat dat u met deze werkwijzen bereikt niet en nemen hier geen verantwoordelijkheid voor. U kunt ook uw lokale wasserij raadplegen voor verdere aanbevelingen.

Voordat u een methode kiest voor het verwijderen van vlekken, kunt u de werkwijze het best eerst op een onopvallende plaats van het materiaal of het te reinigen oppervlak testen. Houd er rekening mee dat deze methoden voor het verwijderen van vlekken het gebruik van gevaarlijke producten omvatten en uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen. Crayola raadt het gebruik van deze methoden door kinderen af.

In veel werkwijzen worden specifieke productmerken aanbevolen. Dit zijn de merken die in ons laboratorium het meest effectief bleken. Lees altijd de aanbevolen procedures en waarschuwingen op de individuele verpakkingen. Producten van concurrerende merken kunnen even goed werken.