Hoe verwijderen Glitter Crayons van upholstery

Schraap overtollig krijt af met een bot mes of metalen lepel. Giet een kleine hoeveelheid vloeibaar afwasmiddel rechtstreeks op het te reinigen oppervlak. Bewerk de krijtvlek met een kleine, harde borstel en veeg af met een natte spons met warm water. Spuit er WD-40 op en laat een paar minuten inwerken. Bewerk de krijtvlek met de borstel en veeg schoon met keukenpapier. Giet nog een keer wat vloeibaar afwasmiddel op de vlek; werk het in met de borstel en veeg de vlek weg met een vochtige spons. Als de vlek toch zichtbaar blijft, herhaal dan de werkwijze. Alternatief kunt u een bekledingreiniger van eender welk merk gebruiken en de instructies op de verpakking volgen.

Let op...

De suggesties voor het verwijderen van vlekken zijn samengesteld als een service aan onze klanten. Wij garanderen het resultaat dat u met deze werkwijzen bereikt niet en nemen hier geen verantwoordelijkheid voor. U kunt ook uw lokale wasserij raadplegen voor verdere aanbevelingen.

Voordat u een methode kiest voor het verwijderen van vlekken, kunt u de werkwijze het best eerst op een onopvallende plaats van het materiaal of het te reinigen oppervlak testen. Houd er rekening mee dat deze methoden voor het verwijderen van vlekken het gebruik van gevaarlijke producten omvatten en uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen. Crayola raadt het gebruik van deze methoden door kinderen af.

In veel werkwijzen worden specifieke productmerken aanbevolen. Dit zijn de merken die in ons laboratorium het meest effectief bleken. Lees altijd de aanbevolen procedures en waarschuwingen op de individuele verpakkingen. Producten van concurrerende merken kunnen even goed werken.