Hoe verwijderen Glitter Crayons van Formicareg and metal

Werkwijze. Spuit een beetje WD-40 op een zachte doek en ook op de vlek. Houd de doek ongeveer 15 seconden op de vlek gedrukt. Veeg dan voorzichtig schoon met de doek en til de doek tegelijkertijd op (niet op de vlek wrijven, want dan smeert u het uit en wordt de vlek alleen maar groter). Als er iets achterblijft, veeg het oppervlak dan schoon met een vochtige spons. Als de vlek nog niet weg is, verzadig dan een watje met alcohol en dep het 15 seconden op de resterende vlek. Verwijder de alcohol onmiddellijk met een spons bevochtigd met wat vloeibaar afwasmiddel. Speciale voorzorgsmaatregelen. Sommige soorten behang en geschilderde oppervlakten raken heel gemakkelijk beschadigd. Op de vlek alleen kort deppen (nooit wrijven) met de ontsmettingsalcohol en de alcohol onmiddellijk verwijderen met een vochtige spons. Herhaal indien nodig.

Let op...

De suggesties voor het verwijderen van vlekken zijn samengesteld als een service aan onze klanten. Wij garanderen het resultaat dat u met deze werkwijzen bereikt niet en nemen hier geen verantwoordelijkheid voor. U kunt ook uw lokale wasserij raadplegen voor verdere aanbevelingen.

Voordat u een methode kiest voor het verwijderen van vlekken, kunt u de werkwijze het best eerst op een onopvallende plaats van het materiaal of het te reinigen oppervlak testen. Houd er rekening mee dat deze methoden voor het verwijderen van vlekken het gebruik van gevaarlijke producten omvatten en uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen. Crayola raadt het gebruik van deze methoden door kinderen af.

In veel werkwijzen worden specifieke productmerken aanbevolen. Dit zijn de merken die in ons laboratorium het meest effectief bleken. Lees altijd de aanbevolen procedures en waarschuwingen op de individuele verpakkingen. Producten van concurrerende merken kunnen even goed werken.